Korona - gjennomføring av kamper

Postet av Tromsø Håndballklubb den 11. Mar 2020


Med bakgrunn i situasjonen rundt koronaviruset og behovet for å redusere mulig smitte:

Norges Håndballforbund avlyser all regional kampaktivitet fra og med torsdag 12. mars. Dette tilbudet består kort oppsummert av alle serier og kampaktiviteter i regi av Norges Håndballforbund, for begge kjønn og i alle aldersklasser - med unntak av REMA 1000-ligaen, 1. divisjon og 2. divisjon, som sorterer under det nasjonale tilbudet. De tre sistnevnte serienivåene underlegges en fortløpende vurdering med hensyn til videre forløp.


0 Kommentar

Årsmøte i Tromsø håndballklubb

Postet av Tromsø Håndballklubb den 22. Feb 2020

Årsmøtet i Tromsø håndballklubb vil bli avholdt den 16. mars klokka 18:30-21:00 i Fylkestingssalen, Fylkesbygget (hovedinngangen, Strandveien 13).

Alle medlemmer ønskes hjertelig velkommen. Sakspapirer legges ut på www.tromsohk.no senest 5. mars. Saker som ønskes fremmet på årsmøtet sendes til post@tromsohk.no innen 1. mars 2020.

For å ha stemmerett og være valgbar må man ha fylt 15 år, vært medlem i klubben i minst én måned og ha betalt kontingent for personlig medlemsskap eller familiemedlemsskap. Det er ikke nok å ha et barn som er medlem.

Styret


0 Kommentar

Bussruter

Postet av Tromsø Håndballklubb den 2. Jan 2020

Turneringsbussen går i rute mellom Fløyahallen, Tromsdalshallen og Langnes- og Mortensnes skole. Se kartet for holdeplasser. De lagene som fortsatt ønsker å bestille denne tjenesten kan gjøre det ved å sende epost til nyttaarsturneringa@tromsohk.no. Oppgi navn på lag og hvor mange personer det skal gjelde for. Tjenesten koster 150,- per pers for hele helga.

NB! Busstoppet ved Langnes/Mortensnes er flyttet noen meter ift versjon 1 av bussruta.


Bussrute Nyttårsturneringa 2020-2.pdf


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline