Nå kommer Håndballskolen!

Postet av Tromsø Håndballklubb den 25. Jan 2018

I TROMSØHALLEN I Vinterferien 26.- 28. Februar

I vinterferien inviterer Norges Håndballforbund og Rema til håndballskoler for barn og unge over hele landet.

Tromsø Håndballklubb er som en av de lokale klubber valgt ut til å arrangere Rema Håndballskole i høstferien.

 Rema håndballskole er et tilbud til alle barn mellom 6-11 år, uansett nivå. På håndballskolen blir det håndballtrening med dyktige instruktører, lek og moro med ball, konkurranser og godt fellesskap.

 Alle barn og unge mellom 6-11 år er hjertelig velkommen til å bli med, uansett nivå og erfaring. Håndballskolen har plass til 50(100) deltakere, påmelding skjer etter førstemann til mølla prinsippet.

 Påmelding på https://klubbsidenhandball.nif...

 Under region Nord finner dere mer informasjon, trykk på dato for påmelding: 12.02.2018. og du kommer inn i påmeldingsskjema.

 Du vil motta en mail Region Nord som bekrefter at du har fått plass.

Ved mottak av e-mail som bekrefter plass på Håndballskolen må deltakeravgiften  -Deltakeravgiften  er  500 kr – og betales ved oppstart.

Våre dyktige instruktører, fra vår eldste lag, vil være med på å lage håndballfest for alle unge håpefulle spillere.

Deltakerne får drikkeflaske, sekk, t-skjorte og håndball.

Alle barn får lunsj og fruktmåltid de 3 dagene Rema Håndballskolen arrangeres.



Tidsskjema for turneringsbussen.

Postet av Tromsø Håndballklubb den 4. Jan 2018

Det blir kjørt buss mellom overnattingstedene og Fløyahallen. Bussen kjører også innom Jekta Storsenter mellom 10:00 og 20:00 på lørdag. Avhengig av trafikksituasjonen i Tromsø kan det bli forskyvninger i avgangene. Vi anbefaler alle lag om å regne god margin på transporten og å følge med på facebooksiden til turneringa, https://www.facebook.com/nyttarsturneringa/

bussrute 2018.pdf




Parkering under Nyttårsturneringa 2018

Postet av Tromsø Håndballklubb den 3. Jan 2018

På grunn av bygging av Tromsøbadet er det svært begrensede parkeringsmuligheter ved Tromsøhallen. Disse plassene er kun for de med spesiell tillatelse, inklusive de med HC-bevis. Øvrige oppfordres sterkt til å bruke kollektivtransport. For de som må bruke bil så henviser vi til følgende parkeringsplasser avmerket på dette kartet. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tilllatt å parkere ved Breivang videregående skole.