Tromsø HK Para på Petter Wessel Cup i Larvik

Postet av Tromsø Håndballklubb den 30. Apr 2019

THK Para har storkost seg på turnering i Larvik. Her har det vært topp innsats, spennende kamper og mye sosialt. 

THK Para takker Bossekop så mye for lånet av 4 flotte staute spillere som sto på og var med på å gjøre helgen så bra. Laget takker samtidig Larvik turn ved Staale Broaker Grøn og hans mannskap, som har gjort alt de kunne for at vi skulle få et perfekt opphold, og det har de klart med god margin! Tusen hjertelig takk for at dere tok oss i mot med åpne armer og passet på at vi hadde alt vi trengte og mere til til en hver tid.0 Kommentar

Informasjon om transport under NNM

Postet av Tromsø Håndballklubb den 16. Apr 2019

THK setter opp transport for de som skal   direktefra flyplassen til Tromsøhallen på fredag og direkte fra Tromsøhallen til flyplassen på søndag.Alle som trenger slik transport må snarest melde fra om dette.For transport fra flyplassen til Tromsø sentrum og tilbake henvises det til flybussen, som går flere ganger i timen og som stopper i nærheten av alle hotellene, se tidtabell her https://www.bussring.no/airport-express/fra/til-sentrum/

THK setter også opp transport mellom Tromsøhallen og Stakkevollan skole for de lagene som bor der. Tidspunktene vil bli tilpasset kampoppsettet. Transport fra Tromsø sentrum til Tromsøhallen og tilbake er enklest med bussrute nr. 20 eller 24. Avgangssted i sentrum er Fredrik Langes gate se kart her https://www.tromskortet.no/getfile.php/1315214-1503057030/Bilder/Kart/SentrumA4_210817.pdfBussene går flere ganger i timen.Nærmeste busstopp ved Tromsøhallen er «Veslefrikkveien». Derfra tar det noen få minutter å gå opp til Tromsøhallen. Rutetidene fremgår her https://www.tromskortet.no/tromso-bybusslinjer/category1807.html

Kjøp billetter på appen som heter Troms Mobilett. Her kan det kjøpes både enkeltbilletter og periodebilletter, og prisen er lavere enn ved kontantkjøp på bussen.

Lagenes nødvendige kostnader til transport kan medtas i reisefordelinga. 


0 Kommentar

Nordnorsk mesterskap, 26.-28. april 2019

Postet av Tromsø Håndballklubb den 10. Apr 2019

Nordnorsk mesterskap i årsklassene G/J 14 og 16 år arrangeres 26.-28. april 2019 i Tromsø.

Oppdatert informasjon vil fortløpende bli lagt ut på   arrangementside på Facebook.

Kampoppsettet er publisert. De første gruppespillkampene starter fredag kl. 17.00. Siste kamp søndag er ferdig ca. kl. 15.00. Alle lag må legge inn spillerstall elektronisk minst to timer før kampstart.

Informasjon om transport


Fotografering
Under hele NNM vil det være fotografer som tar bilder og noen kamper streames også. Om det er spillere som vil reservere seg for dette, ber vi om at det gis beskjed om dette i hovedsekretariatet i god tid før kamp. 

Parkering
Vi gjør oppmerksom på at der er begrenset parkering ved Tromsøhallen. Området rundt Tromsøhallen er anleggsområde, det er dårlig framkommelighet og vanskelig å snu biler og busser. Busser bør slippe av spillere ved Fløyahallen, deretter er det noen få minutters gange opp til Tromsøhallen. 

Registrering av spillere før kamp
Minner også på at spillerstallen må registreres to timer før kamp. Ta kontakt med hovedsekretariatet ved behov for hjelp/endringer.

Førstehjelp
Vi har førstehjelpsberedskap under hele turneringa.


Spørsmål
Spørsmål av praktisk art kan rettes til arrangementsledelsen ved

Ellen Maria Jensen, mob: 480 06 447 e-post:   ellen.jensen@tromsohk.no eller
Monica Nylund, mob: 977 56 090 e-post:   monica.hansen.nylund@domstol.no

Ang. overnatting på skole; Jørgen Jenssen, mob: 970 28 994 e-post:   jjenssen77@hotmail.no

Lagene må selv ordne seg med mat. Det blir kafe i hallen, med et godt utvalg av mat og drikke, inkludert varm mat, baguetter og frukt.

Det blir satt opp transport til og fra flyplassen for de lagene som trenger dette. Transportkostnaden inngår i kostnadsfordelingen. Gi oss beskjed om tidspunkt for ankomst/avgang og antall passasjerer innen 15. april 2019 tilellen.jensen@tromsohk.no 

Velkommen til Tromsø!


0 Kommentar

Seriemestere sesongen 2018/2019

Postet av Tromsø Håndballklubb den 4. Apr 2019

THK gratulerer J12,  J14,  J15 og J18 som seriemestere i sine klasser.


J18

J15

J14

J12


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline