Yngve Birkelund

Yngve Birkelund

Påmelding til Nyttårsturneringa Jekta Cup 2017

Postet av Yngve Birkelund den 20. Okt 2016

Påmeldingsfristen til turneringen er torsdag 1. desember, og dere kan gjøre påmelding direkte på nett via: http://www.profixio.com/reg/nyttarsturneringa-2017

Nyttårsturneringa har lang historie, og THK er svært glade for å kunne invitere glade håndballspillere til en spennende og artig start på det nye året i Nordlysbyen Tromsø!

Vi skal gjøre vårt beste for at alle skal få en fin håndballhelg. Her er noen praktiske tips angående årets turnering:

  • For tilreisende lag som ønsker overnatting så kan dere velge mellom:
    • B-kort: Overnatting og buss mellom hallene
    • A-kort: Frokost og middag på lørdag og søndag. Overnatting og buss mellom hallene.

Lag som bestiller A-kort vil prioriteres inn på de største og mest sentrale skolene for å effektivisere matserveringen.

For å finne plass til alle som ønsker overnatting trenger vi tidlig beskjed om antall spillere, trenere og lagledere som ønsker A- eller B-kort på hvert lag. Frist for å melde inn dette er derfor satt til 1. desember, og bestilling gjøres som en tjeneste i Profixio.

  • Lag med mange urutinerte/nye spillere har muligheten til å spille i årsklassen under, men da uten mulighet til å gå til sluttspill. Dette er en fin anledning til å få kamptrening, og kan også bli foreslått fra turneringsledelsen om enkelte årsklasser blir kansellert.

Det er mulig å søke om aldersdispensasjon for enkeltspillere der disse allerede har dispensasjon fra håndballkrets.

Frist for søknad om alderdsdispensasjon eller ønske om å spille i årsklasse under er satt til 1. desember, og gjøres å sende epost til turneringsleder: yngve.birkelund@tromsohk.no

  • Turneringsbuss vil gå mellom hallene så lenge det er kamper, og bussen vil også kjøre innom Jekta storsenter i åpningstiden. Tilgang på bussen er reservert de som har A- og B-kort, men det er også mulig å kjøpe bussbillett for helgen for 50 kr i Tromsøhallen.

THK arbeider for å tilby sosiale arrangement for lagene. Det første tilbudet er Sosial kveld med nordlys (egen nyhetssak). Vi vil også prøve å tilby ett opplegg for hvalsafari og hundekjøring i samarbeid med lokale aktører.


C:\Users\Familie\Documents\Tromsø HK\Nyttårsturneringa 2016\Tromso-729x.jpg

Foto: OLE CHRISTIAN SALOMONSEN (Copyright)
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline