Takk for sesongen 2016/2017 og god sommer.

Postet av Tromsø Håndballklubb den 3. Jul 2017

Nå som sommeren er her vil vi i styret i THK takke for vel overstått sesong til alle spillere, trenere og foreldre. Vi vil som tidligere understreke den viktige jobben alle våre fantastiske trenere gjør for våre barn og ungdommer. Uten trenernes utallige treningstimer de gir oss av sin fritid hadde vi ikke hatt noen klubb!

Sesongen 2016/2017 viste igjen at THK gjør det meget bra sportslig med plassering blant de to beste i nesten aller serier vi stiller lag i og vi tok sågar både 1. og 2. plass i flere puljer. THK er en av Nord-Norges største håndballklubber og det er da ekstra gledelig at klubben har gode ambassadører som tar på seg oppgaver med å holde håndballskoler og treningshelger for omkringliggende klubber. Dette bidrar til at det gror i håndballmijøet i regionen og seriene vi spiller i blir mer interessante.

Neste sesong blir meget spennende med seniorlag i allnorsk 2. divisjon for damer og vi håper på godt oppmøte og god stemning på hjemmekampene. Vi ser også frem til Bravos deltakelse i 2. divisjon for herrer og antar at det blir like stor interesse for å se deres kamper. Vi i THK er veldig fornøyde med at vi har fått på plass en samarbeidsavtale med vår naboklubb og mener at vi nå har lagt et meget godt grunnlag for at vi skal kunne løfte Tromsøhåndballen opp til et enda høyere nivå i fremtiden.

Styret i Tromsø Håndballklubb ønsker alle en god sommer og vel møtt til neste sesong som starter med kick-off i Tromsøhallen den 3. september.

Roy Dragseth
Styreleder, Tromsø Håndballklubb


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.