Kick-Off søndag 3. september!

Postet av Tromsø Håndballklubb den 14. Aug 2017Ny sesong er på trappene, og endelig er det klart for Kick-Off. Hold av søndag 3. september for en stor håndballdag i Tromsøhallen!

I løpet av dagen skal alle treningsgrupper ha foreldremøte på Skihuset, med generell informasjon om årets sesong. En representant fra styret vil delta og bidra på hvert møte. 

Se vedlagte timeplan for treningsøkter for de enkelte gruppene.

Viktig: det skal tas nytt klubbilde, som skal brukes i masse sammenhenger gjennom sesongen, og alle må møte og (selvfølgelig) være kledt i rødt! Uansett treningstid, må alle være klare senest kl 1330. De gruppene som har treningsøkt da, tar en pause for fotoshoot.

Torshov Sport vil som vanlig være tilstede, og det kan også legges inn bestilling på ny klubbgenser og trenings t-skjorte selv om denne er klar med reklamer først senere.

Det vil være kafé, og det er ingen grunn til å ta med matpakke.

Viktig 2: Damelaget hjemmedebuterer i 2. divisjon kl 15 i Tromsøhallen, og vi håper alle er med på å gi dem en kanonstart på sesongen - med stor entusiasme og mye lyd!

Vi oppfordrer alle på det sterkeste til å delta på denne festdagen for THK-familien. Tidligere arrangementer har vist at en samlende og inkluderende dag som dette har vært utrolig viktig for klubbfølelsen.

Vi ønsker også nye barn og ungdommer velkomne denne dagen om de har lyst til å bli med eller prøve seg.

Rydd kalenderen og still opp!

Heia THK!!!!!

Ved spørsmål ang dagen ta kontakt med Lill Fredriksen på 93640647.

Mvh

Lill og Anne

KickOff treningsoppsett


1 Kommentar

Kommentarer

  • Gry Berntsen

    Obs! Sjekk Facebook for eventuelle endringer i treningstidene for din gruppe!

    03 september 2017

Logg inn for å skrive en kommentar.