Kickoff - 8. september

Postet av Tromsø Håndballklubb den 16. Aug 2019

Ny sesong er på trappene, og endelig er det klart for Kick-Off. Hold av søndag 8. september for en stor håndballdag i Tromsøhallen!

I løpet av dagen skal treningsgrupper t o m 12 år ha foreldremøte på Skihuset, med generell informasjon om årets sesong. En representant fra styret vil delta og bidra på hvert møte. 

Timeplan for treningsøkter for de enkelte gruppene vil bli publisert snarest.  I løpet av søndagen vil det også bli gjennomført økter for trenerne i klubben i forskjellige årsklasser. Disse øktene vil bli ledet av blant annet Åse Kristoffersen.  

Viktig: det skal tas nytt klubbilde, som skal brukes i masse sammenhenger gjennom sesongen, og alle må møte og (selvfølgelig) være kledt i rødt! Uansett treningstid, må alle være klare senest kl 1330. De gruppene som har treningsøkt da, tar en pause for fotoshoot.

Det vil være kafé, og det er ingen grunn til å ta med matpakke.

Vi oppfordrer alle på det sterkeste til å delta på denne festdagen for THK-familien. Tidligere arrangementer har vist at en samlende og inkluderende dag som dette har vært utrolig viktig for klubbfølelsen.

Vi ønsker også nye barn og ungdommer velkomne denne dagen om de har lyst til å bli med eller prøve seg.

Rydd kalenderen og still opp!

Heia THK!!!!!

Ved spørsmål ang dagen ta kontakt med Ellen på 48006448.

Mvh

Astrid og Ellen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.