Kickoff for 2015/2016 sesongen søndag 6. september.

Postet av Tromsø Håndballklubb den 2. Sep 2015

Søndag 6. september arrangerer Tromsø Håndballklubb kick-off for sesongen 2015-2016 i Tromsøhallen. Dagen blir fylt med treningsøkter, samhold, informasjon og mye moro!

Det kommer til å bli avviklet foreldremøter for alle lag (se plan under), og det er svært viktig at alle stiller på dette, da det kommer til å bli gitt masse viktig info om årets sesong.

Vi kommer også til å ha ei felles treningsøkt fra kl 14-15 hvor vi inviterer alle til å delta – spillere, trenere, foreldre og andre som har lyst. Det vil bli kjørt ei felles aerobic-/styrkeøkt fra tribunen for alle sammen. Det vil like etter bli tatt klubbilde, og vi oppfordrer alle spillere/trenere å stille i THK-klær. Om man ikke har det, så stiller man i noe rødt! Det vil være kafé hele dagen.

Torshov sport vil være tilstede hele dagen, og det vil være mulig å prøve håndballutstyr, de nye klubbklærne, og man kan legge inn bestilling på det man ønsker å kjøpe av slikt.

Dagen blir en sårt tiltrengt samlingsdag for hele THK-familien, og vi vil gjøre dagen til en samlende og inkluderende dag for alle medlemmer og familie. Vi håper alle sammen rydder vekk alt annet denne dagen og stiller til en dag med idrettsglede, sportslig utvikling og godt samhold i fokus.

Vi ønsker alle sammen velkommen til en Kick-start på den nye sesongen!

Timeplan 6 september 2015.pdf

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.