Overnatting - Plassering av lag

Postet av Yngve Birkelund den 4. Jan 2016

Overnatting - Plassering av lag.pdf viser oversikt og plassering for alle lag som har bestilt overnatting til Nyttårsturneringa Jekta Cup 2016. Vi har hatt rekordstor pågang om overnatting fra klubber og lag i år, totalt 1032 personer fordelt på 71 lag. Heldigvis så har vi fått god hjelp av Tromsø Kommune, Tromsø Idrettsråd, Tromsdalen UIL, Frikirka og Universitetet i Nord-Norge til å finne overnattingsplasser.

Det har vært mange hensyn å ta i forhold til plassering av lagene, men puslespillet har vært utfordrende da vi har måtte bruke mange, og til dels små, overnattingsplasser spredt omkring i Tromsø og Tromsdalen. Det kan fortsatt komme noen endringer på listen, og den mest oppdaterte listen vil til enhver tid finnes på Facebook-arrangementet til turneringa:
https://www.facebook.com/events/1703817049850620/

Om vi må gjøre endringer i siste liten, d.v.s. etter onsdag 6. januar, vil dere også kontakte lagleder direkte på epost/mobil oppgitt i Profixio.

Tidligste ankomst og innslipp på skoler er fredag klokken 17. Ber om at alle klubber og lag respekterer dette tidspunktet. Listen vil oppdateres med ansvarlig/skolevakt som vil ta i mot dere.

Vennlig hilsen
Ragnhild (Ansvarlig overnatting)
Yngve (Leder Nyttårsturneringa)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.