Pressemelding: Samarbeid på junior- og seniornivå mellom Tromsø Håndballklubb og Bravo Håndballklubb

Postet av Tromsø Håndballklubb den 14. Jan 2017

I lys av oppslag i Nordlys den 14. januar 2017 ønsker klubbene å presisere følgende: Klubbene har over tid ført samtaler med tanke på langsiktet samarbeid for å utvikle og etablere dame og herresiden på allnorsk nivå på junior og seniorsiden.

Like før jul førte prosessen til et møte mellom styrene i klubbene hvor man ble enige om at satsingen best gjøres gjennom en langsiktet delingsmodell, hvor en klubb satser herre og den andre dame.

Endelig avtale med vilkår for dette samarbeidet gjenstår å fremforhandle, herunder hvem tar herre og hvem tar dame.

Begge klubbene er imidlertid overbeviste om at vi nå får til dette som både håndballfolket og våre sponsorer i Tromsø har etterlyst.

Goran Kovacic er under kontrakt som trener i THK og klubben ønsker å forlenge arbeidsforholdet med han. Når nå muligheten for å hente Domagoj til Tromsø kom, måtte håndballmiljøet handle og satse.

I første omgang innebærer dette at spillere fullfører sesongen som Bravospiller hvilket naturlig er da THK denne sesongen ikke har herrelag.

I den forbindelse er det naturlig og en forutsetning at Goran gis en rolle. Her gjenstår også forhandlinger mellom klubbene og trenere.

Om Domagoj neste sesong vil spille for THK eller Bravo avgjøres når forhandlingene om samarbeid og delingsmodellen sluttføres.

Tromsø HK og Bravo HK er sterk i troen på at de grep som nå gjøres vil heve nivået på junior og seniorhåndballen i Tromsø, mens det gode arbeidet innen bredden i barne- og ungdomshåndballen skal videreføres.


Asgeir Kaldhol
Styreleder, Bravo HK

Roy Dragseth
Styreleder, Tromsø HK


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.