Overnatting - Fordeling av lag

Postet av Yngve Birkelund den 15. Des 2016

Oppdatering 4.1.2017:

Litt fra-og-til, og dermed kom det en til endring.

Fordeling overnatting pr lag - 4.1.2017.pdf

-----------------

Oppdatering 3.1.2017:
Som ikke det var nok ... så har vi fått flere etteranmeldte, ønsker om samling av lag i klubb, og nye ringerunder til rektorer og Tromsø kommune for å åpne ekstra klasserom. I vår endelige plassering har vi fordelt 1300 stykker på 1303 tilgjengelige plasser på våre overnattingsteder. Tetris er bare barnemat i forhold til dette.

Fordeling overnatting pr lag - 3.1.2017.pdf (utdatert)

--------------------

Oppdatering 1.1.2017:
Vi har fått inn ekstra personer til overnatting, nå er det totalt 1260 overnattende. I tillegg har vi fått kontrabeskjed på antall tillatte til overnatting på noen skoler, slik at vi har måtte endre på oppsettet:

Fordeling overnatting pr lag - 1.1.2017.pdf (utdatert)

Vi beklager at vi har måtte gjøre denne endringen, men vi håper at dette er den endelig listen. Alle lag vi få delt ut antall registrerte A/B-kort på overnattingsstedet. Dere vil få nærmere beskjed om kontaktperson i starten av uken.

----------

Vi er veldig glade for at vi har fått inn noen nye skoler på listen av overnattingssteder i år, og takker spesielt Tromsø Kommune og Tromsø Idrettsråd for hjelpen med å få dette til.


Pr. 15.12 er det 1184 personer som har bestilt overnatting via Profixio, og disse er fordelt ut på skoler på følgende måte:

Fordeling overnatting pr lag - 15.12.2016.pdf - UTDATERT


Det er 4 overnattingssteder for påmeldte lag med A-kort, og her vil det være frokost og brødmat tilgjengelig for disse lagene hele helgen. Middagsservering vil foregå i Fløyahallen, mer informasjon om dette vil komme.


Tromsøs nyeste skole: Sommerlyst
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.