Påmelding til Nyttårsturneringa Jekta Cup 2017

Postet av Yngve Birkelund den 20. Okt 2016

Påmeldingsfristen til turneringen er torsdag 1. desember, og dere kan gjøre påmelding direkte på nett via: http://www.profixio.com/reg/nyttarsturneringa-2017

Nyttårsturneringa har lang historie, og THK er svært glade for å kunne invitere glade håndballspillere til en spennende og artig start på det nye året i Nordlysbyen Tromsø!

Vi skal gjøre vårt beste for at alle skal få en fin håndballhelg. Her er noen praktiske tips angående årets turnering:

  • For tilreisende lag som ønsker overnatting så kan dere velge mellom:
    • B-kort: Overnatting og buss mellom hallene
    • A-kort: Frokost og middag på lørdag og søndag. Overnatting og buss mellom hallene.

Lag som bestiller A-kort vil prioriteres inn på de største og mest sentrale skolene for å effektivisere matserveringen.

For å finne plass til alle som ønsker overnatting trenger vi tidlig beskjed om antall spillere, trenere og lagledere som ønsker A- eller B-kort på hvert lag. Frist for å melde inn dette er derfor satt til 1. desember, og bestilling gjøres som en tjeneste i Profixio.

  • Lag med mange urutinerte/nye spillere har muligheten til å spille i årsklassen under, men da uten mulighet til å gå til sluttspill. Dette er en fin anledning til å få kamptrening, og kan også bli foreslått fra turneringsledelsen om enkelte årsklasser blir kansellert.

Det er mulig å søke om aldersdispensasjon for enkeltspillere der disse allerede har dispensasjon fra håndballkrets.

Frist for søknad om alderdsdispensasjon eller ønske om å spille i årsklasse under er satt til 1. desember, og gjøres å sende epost til turneringsleder: yngve.birkelund@tromsohk.no

  • Turneringsbuss vil gå mellom hallene så lenge det er kamper, og bussen vil også kjøre innom Jekta storsenter i åpningstiden. Tilgang på bussen er reservert de som har A- og B-kort, men det er også mulig å kjøpe bussbillett for helgen for 50 kr i Tromsøhallen.

THK arbeider for å tilby sosiale arrangement for lagene. Det første tilbudet er Sosial kveld med nordlys (egen nyhetssak). Vi vil også prøve å tilby ett opplegg for hvalsafari og hundekjøring i samarbeid med lokale aktører.


C:\Users\Familie\Documents\Tromsø HK\Nyttårsturneringa 2016\Tromso-729x.jpg

Foto: OLE CHRISTIAN SALOMONSEN (Copyright)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.