Kvalifiseringskamper til Bringserien

Postet av Tromsø Håndballklubb den 9. Nov 2016

Førstkommende helg 11. – 13. november braker det løs i Tromsdalshallen! Nord-Norges beste 16-årslag møtes i kvalifiseringskamper til nasjonal Bring-serie.

THK er representert med et jentelag som spiller følgende kamper:

12.11 kl. 12.45: Bossekopp – THK
13.11 kl. 09.00: THK – Alta IF
13.11 kl.15.15: THK – Kirkenes

Også på guttesiden er THK representert med spillere, på et sammensatt lag av THK-spillere og Bravo-spillere. Disse spiller følgende kamper i helga:

11.11 kl.18.00: Honningsvåg – Bravo
13.11 kl.16.30: Bossekopp – Bravo

Vi ser fram til mye god håndball i helga, og håper at mange vil komme og se på kampene!
Heia THK!Lørdag er første hjemmekamp for damelaget

Postet av Tromsø Håndballklubb den 19. Okt 2016

Våre flotte ”damer” spiller bortekamp lørdag 22.10.16 kl 1400 i Tromsdalshallen mot Bravo 2.

. Vi forventer at de følger opp storseieren fra sesongens første kamp og gi våre naboer over brua kamp om seieren.Vi oppfordrer alle spiller , trener, foreldre og andre som har mulighet stiller opp og heie ”damene” fram til seier. Til de som har, kom gjerne i overtreksdrakten til THK.THK gratulerer Åse Kristoffersen med utmerkelsen Årets Spillerutvikler.

Postet av Tromsø Håndballklubb den 25. Sep 2016

På helgens Håndballforum Region Nord ble vår alles kjære Åse Kristoffersen tildelt prisen Årets Spillerutvikler!

Juryen hadde følgende begrunnelse for prisen:

«Har over flere år jobbet målretta og utrettelig med jenter i Tromsø Håndballklubb, og har levert gode resultater med sine lag, på grunn av at mange når et høyt nivå på sitt alderstrinn. Med sin gode faglige tilnærming, og sitt enorme engasjement, har Åse også bidratt til at mange trenere og spillere nå i fellesskap står bak det solide jenteløftet som er og har vært i THK. Kommende sesong kan vi forvente et spennende lag med mange unge jenter i 3.divisjon for senior, forhåpentligvis et lag med unge jenter i Bring-serien, og store kull med yngre lag som hevder seg både sportslig og sosialt i regionen! Åse skal ha en stor del av æren for at så mange jenter spiller Håndball i THK, samtidig som de presterer på et høyt regionalt nivå sportslig sett. Åse er et forbilde både gjennom sine sportslige kvaliteter, så vel som for sin energi og sitt engasjement for håndballen i Tromsø og Region Nord. Åse bidrar også som trener på sum/rum, og er instruktør på trenerkurs»


Vi kunne ikke sagt det bedre selv. Tusen gratulasjoner til Åse fra alle oss i THK!
Kick-off søndag 4. september i Tromsøhallen

Postet av Tromsø Håndballklubb den 16. Aug 2016

Timeplan Kick-Off THK 4 september 2016.pdf

Nå er vi snart klar med ny sesong, og vi starter i år som i fjor med en Kick-off så vi kommer helt i gang! I løpet av dagen skal alle treningsgrupper ha ei treningsøkt og alle treningsgrupper skal ha et foreldremøte med et styremedlem tilstede med generell info. Også i år tar vi oss ei felles aerobic treningsøkt fra 14-14.45 og da oppfordrer vi alle til å delta, store og små, barn, foreldre, trenere og andre voksne. Vi må ta nytt klubb-bilde og oppfordrer ALLE til å ha på seg røde klær.

Torshov sport vil være der med litt aktuelt håndballutstyr. Om det er noe som mangler, kan man kan legge inn bestilling der.

Vi kommer til å ha kafé så det er ingen grunn til å ta med matpakke.

Denne Kick-offen har vist seg å være en flott start på sesongen hvor alle får møtt hverandre igjen og vi får ny positiv energi til den kommende sesongen.

Dagen er også en sårt tiltrengt samlingsdag for hele THK-familien, og vi vil gjøre dagen til en samlende og inkluderende dag for alle medlemmer og familie.
Vi ønsker også nye barn og voksne velkommen denne dagen til å prøve ei trening om de har lyst.
Vi håper alle sammen rydder vekk alt annet denne dagen og stiller til en dag i Tromsøhallen med idrettsglede, sportslig utvikling og godt samhold i fokus.Ny håndballsesong på vei!

Postet av Tromsø Håndballklubb den 31. Jul 2016Nå er ventetiden snart over, og vi gleder oss over at det snart er tid for ny håndballsesong! Planleggingen av sesongen 2016/2017 er i full gang, og vi ber nye og tidligere medlemmer om å følge med på våre facebooksider og hjemmeside for oppdatering på treningstider og annen viktig info frem mot oppstart.
Vi ber allerede om at dere holder av søndag 4. september til årets kick-off i Tromsøhallen. Mer informasjon kommer etterhvert. Dette har tidligere vist seg som et samlende og flott arrangement for spillere, støttespillere, foreldre og andre. Det er også en fin anledning for eventuelle nye spillere å prøve seg og bli kjent med klubben!
Er du ny i Tromsø, og du vil spille håndball eller bidra på annet vis er du hjertelig velkommen til oss. Vi setter alltid pris på nye ressurser til THK, enten du vil spille håndball, har trenererfaring, dommererfaring, eller kunne tenke deg å bidra inn i klubben på annet vis - ta nærmere kontakt på post@tromsohk.no! Vi har treningsgrupper i alle aldersgrupper både på gutte- og jentesiden samt damelag.


Salgsdugnad høsten 2016

Postet av Tromsø Håndballklubb den 25. Jun 2016

Instruks organisering av salgsdugnad høsten 2016

I høst satser THK på å selge dopapir og maskinoppvaskmiddel. Tørkepapir var vanskelig å selge i fjor og droppes derfor. Julekalenderdugnaden utgår i år pga. lav inntjening. Det prioriteres derfor en hoveddugnad med større inntjening.

Vi har fått tilbud på toalettpapir og maskinoppvaskmiddel hos Geir Brandvoll i NorEngros.

Produkter:

Katrin Plus Super Soft toalettpapir.

Utsalgspris kr 350,-

Svanemerket maskinoppvask Tendercare, bøtte med 5 kg

Utsalgspris kr 250,-

Det legges ved informasjon om produktene fra NorEngros slik at alle kan begynne å ta imot bestilling i løpet av sommeren!

Hvem skal delta på dugnaden?

 • Alle lag er med på dugnaden med unntak av MINI men disse oppfordres til å støtte klubben sin gjennom kjøp av papir (gjerne legge inn bestilling via foreldrekontakt)
 • For 1 barn selges 8 sekker doruller og 2 bøtter maskinoppvaskmiddel
 • For 2 eller flere barn selges 11 sekker doruller og 3 bøtter maskinoppvaskmiddel
 • Trenerne deltar i salgsdugnaden på lik linje med andre medlemmer.

Følgende beløp innbetales etterskuddsvis innen 14 dager etter utlevering:


Hver familie som selger må betale inn følgende beløp til THKBeløp
1 barn, dopapir2800
1 barn, maskinoppvask500
Sum 1 barn3300
2 eller flere barn, dopapir3850
2 eller flere barn, maskinoppvask750
Sum 2 eller flere barn4600


Hvis noen retter forespørsel om å «kjøpe seg fri» fra dugnaden betales følgende beløp inn til foreldrekontakt:
NB! Her gjelder samme frist som de som skal selge produkter! (viktig å ha oversikt over antall foreldre som ber om frikjøp slik at vi kan foreta korrekt varebestilling!)


Frikjøp fra dugnadspliktenBeløp
Sum 1 barn1650
Sum 2 eller flere barn2300


Foreldrekontaktene tar kontakt med sine respektive foreldregrupper uten opphold og avklarer raskt hvem som ønsker frikjøp. Dugnadsgruppa må få beskjed innen 1 . juli mht. bestilling av varer.

Hvis noen har særskilte grunner for ikke å delta i salgsdugnaden oppfordres de om å ta kontakt med sine respektive foreldrekontakter.

Tidspunkt for dugnaden: I midten av september, rett etter Kick-off 4 . september. Utlevering av varer 19.-21. september. Varene hentes av foreldrene direkte fra lageret til NorEngros, noe som er en stor fordel for oss. For å unngå kø vil vi fordele henting for de ulike lagene over 3 dager.

Tips for salg:

 • Lettsolgte produkter som brukes daglig, bra kvalitet
 • Start å ta imot bestilling i løpet av sommerferien
 • Legg ut tilbudet på FB
 • Heng opp bestillingsliste på arbeidsplassen
 • Legg ut lapper med info i postkasser i nabolaget (la ungene dele ut!)
 • Tilby hjemlevering, alle elsker å få varer levert rett på døra :-)
 • Bruk nettverk på jobb og andre aktiviteter!

Salgsdugnaden er en stor og helt nødvendig inntektskilde for klubben! Selg med et smil :-)Tromsø håndballklubb har ledig deltidsstilling som trener fra 15.08.2016.

Postet av Tromsø Håndballklubb den 16. Jun 2016

thklogo_fixed2.png

Tromsø håndballklubb har ledig deltidsstilling som trener fra 15.08.2016.

Stillingen er et 9 mnd. engasjement med mulighet for forlengelse.

Tromsø håndballklubb organiserer håndballaktivitet, opprinnelig for barn og ungdom i alderen 6 til 18 år. Klubben har ca. 350 spillere.

I anledning THK sin styrking av det sportslige apparat samt etablering av seniorlag på damesiden søker vi trener i 50% stilling.
Vedkommende er tiltenkte rollen som hovedtrener for vårt damelag i 3.divisjon samt J18. Hertil kommer sentral rolle i vårt trenerforum for bygging av fagkompetanse rundt våre aldersbestemte lag, samt eventuelt bidrag inn mot enkelte av våre mange aldersbestemte lag.

Vi søker en entusiastisk og energisk person som trives med idrettslig utviklingsarbeid.
Vi ønsker en kunnskapsrik person med relevant trenererfaring/utdanning innen håndball. Stillingen er et engasjement for perioden 15.08.2016 – 15.05.2017, med gode utsikter for forlengelse.

Vi henleder også oppmerksomheten mot stillingen (43%) som topphåndballærer ved Tromsdalen vgs, utlyst på www.jobbnorge.no med søknadsfrist 23.juni. Stillingen der i kombinasjon med trenerjobb i THK er en utmerket løsning.

Lønn etter nærmere avtale. Det vil bli avkrevd politiattest.

For ytterligere opplysninger om stillingen ta kontakt med:

Sportsansvarlig Monica Dønland, telefon 909 53 560 eller Einar Sparboe Lysnes, telefon 909 65 390.

Søknad med CV sendes pr. e-post og helst innen 5. juli 2016 til

monica.donland@tromsohk.noViktig informasjon angående håndballskolen i vinterferien!

Postet av Tromsø Håndballklubb den 9. Feb 2016


Kan trenere/foreldrekontakter videreformidle til sine lag/facebookgrupper:

Betaling: Det har vært gitt motstridende meldinger angående betaling, og dette beklager vi! Påmeldingsavgiften for håndballskolen er 500kr + 250kr for mat. Søskenmoderasjon; for de som har to eller flere, så betaler alle for påmelding, men kun en for mat.

Norges håndballforbund har et prosjekt for å inkludere flyktninger i håndballen i alle la...ndets klubber. THK har i den forbindelse fått tilskudd til å dekke påmeldingsavgift for mindreårige flyktninger som ønsker å delta på håndballskolen. Så hvis noen har naboer/elever på skolen/kjenner noen som jobber med flyktninger eller har andre kontakter som kan formidle dette, så tips dem om dette, eller ta kontakt med undertegnede, så kan vi bistå med videre påmelding.

Dessverre er det en feil i systemet til gjensidigestiftelsen, slik ay barn født i 03/04 ikke får meldt seg på. Dette er feil, men vi har avklart med gjesidigestiftelsen at disse barna opppgir at de er født i 05 for å få meldt seg på.
Påmeldingen går ut 11.februar, så hvis deres barn ennå ikke har meldt seg på, så er det fortsatt mulighet:-)

Mvh. Marit Skar maritskar@live.comInnkalling til årsmøte 3. mars 2016.

Postet av Tromsø Håndballklubb den 4. Feb 2016Innkalling til årsmøte i THK torsdag 3. mars kl 20-22
Styret i Tromsø håndballklubb inviterer alle medlemmer til årsmøte i klubben som avholdes torsdag 3. mars kl 20-22 (det vil bli informert om møtelokale ved utsending av saksliste).
Årsberetning og regnskap for 2015 vil bli lagt fram og det føres for tiden spennende diskusjoner om klubbens fremtid som vi trenger å ta sammen!

Saker til årsmøtet bes innmeldt til styret på styret@tromsohk.no innen 18.02.16


Vel møtt !


innkalling Årsmøte THK 2016.pdfVelkommen til håndballskolen.

Postet av Tromsø Håndballklubb den 28. Jan 2016


THK inviterer alle mellom 6 og 11 år til en aktiv vinterferie!

Mer informasjon https://www.handball.no/nyheter/pamelding-skjer-na...

Påmelding: http://klubbsiden.handball.no/form.asp?form=xml/ha...

Klubb:Tromsø HKHall:Tromsøhallen
Kontakt:Marit SkarTlf:957 56 566
Periode:Uke 8
22.02.2016
23.02.2016
24.02.2016

Påmeldingsfrist:11.02.2016
Pris:500 + 250 for kost


Kampoppsett til Nyttårsturneringa 1016

Postet av Tromsø Håndballklubb den 3. Jan 2016

Her følger link til kampoppsettet.
Med 160 lag og 414 kamper har vi nok en gang satt ny rekord.
Vår kapasitet er utfordret, men lover et godt arrangement.
Det spilles i Tromsøhallen(A, B og C), Tromsdalshallen(D), Tromstun(E, E1 og E2) og Stakkevollanhallen(F).

http://www.profixio.com/resultater/nyttarsturnerin...