Vellykket Kick off - håndballsesongen er nå i gang

Postet av Tromsø Håndballklubb den 3. Sep 2017

Håndballsesongen 2017-2018 ble kastet i gang i dag med et vellykket Kick off. Alle lagene hadde en trening og foreldremøte, og nye spillere fikk prøve seg. Det myldret av rødkledte barn, ungdom, lagledere, trenere og folk fra styret, og 03 foreldrene i kafeen hadde sitt fulle hyre med å holde tritt i vaffelproduksjonen.

Kick offet ble avrundet med damekampen mellom THK og Fredrikstad hvor THK kunne gratulere seg selv med en komfortabel seier. Dette lover godt for året som kommer.
Kick-Off søndag 3. september!

Postet av Tromsø Håndballklubb den 14. Aug 2017Ny sesong er på trappene, og endelig er det klart for Kick-Off. Hold av søndag 3. september for en stor håndballdag i Tromsøhallen!

I løpet av dagen skal alle treningsgrupper ha foreldremøte på Skihuset, med generell informasjon om årets sesong. En representant fra styret vil delta og bidra på hvert møte. 

Se vedlagte timeplan for treningsøkter for de enkelte gruppene.

Viktig: det skal tas nytt klubbilde, som skal brukes i masse sammenhenger gjennom sesongen, og alle må møte og (selvfølgelig) være kledt i rødt! Uansett treningstid, må alle være klare senest kl 1330. De gruppene som har treningsøkt da, tar en pause for fotoshoot.

Torshov Sport vil som vanlig være tilstede, og det kan også legges inn bestilling på ny klubbgenser og trenings t-skjorte selv om denne er klar med reklamer først senere.

Det vil være kafé, og det er ingen grunn til å ta med matpakke.

Viktig 2: Damelaget hjemmedebuterer i 2. divisjon kl 15 i Tromsøhallen, og vi håper alle er med på å gi dem en kanonstart på sesongen - med stor entusiasme og mye lyd!

Vi oppfordrer alle på det sterkeste til å delta på denne festdagen for THK-familien. Tidligere arrangementer har vist at en samlende og inkluderende dag som dette har vært utrolig viktig for klubbfølelsen.

Vi ønsker også nye barn og ungdommer velkomne denne dagen om de har lyst til å bli med eller prøve seg.

Rydd kalenderen og still opp!

Heia THK!!!!!

Ved spørsmål ang dagen ta kontakt med Lill Fredriksen på 93640647.

Mvh

Lill og Anne

KickOff treningsoppsett1 Kommentar

Takk for sesongen 2016/2017 og god sommer.

Postet av Tromsø Håndballklubb den 3. Jul 2017

Nå som sommeren er her vil vi i styret i THK takke for vel overstått sesong til alle spillere, trenere og foreldre. Vi vil som tidligere understreke den viktige jobben alle våre fantastiske trenere gjør for våre barn og ungdommer. Uten trenernes utallige treningstimer de gir oss av sin fritid hadde vi ikke hatt noen klubb!

Sesongen 2016/2017 viste igjen at THK gjør det meget bra sportslig med plassering blant de to beste i nesten aller serier vi stiller lag i og vi tok sågar både 1. og 2. plass i flere puljer. THK er en av Nord-Norges største håndballklubber og det er da ekstra gledelig at klubben har gode ambassadører som tar på seg oppgaver med å holde håndballskoler og treningshelger for omkringliggende klubber. Dette bidrar til at det gror i håndballmijøet i regionen og seriene vi spiller i blir mer interessante.

Neste sesong blir meget spennende med seniorlag i allnorsk 2. divisjon for damer og vi håper på godt oppmøte og god stemning på hjemmekampene. Vi ser også frem til Bravos deltakelse i 2. divisjon for herrer og antar at det blir like stor interesse for å se deres kamper. Vi i THK er veldig fornøyde med at vi har fått på plass en samarbeidsavtale med vår naboklubb og mener at vi nå har lagt et meget godt grunnlag for at vi skal kunne løfte Tromsøhåndballen opp til et enda høyere nivå i fremtiden.

Styret i Tromsø Håndballklubb ønsker alle en god sommer og vel møtt til neste sesong som starter med kick-off i Tromsøhallen den 3. september.

Roy Dragseth
Styreleder, Tromsø Håndballklubb
Trenerteamet for 2. divisjon er klart

Postet av Tromsø Håndballklubb den 20. Jun 2017

Tromsø HK har forlenget avtalen med Goran som får med seg et toppet lag i teamet rundt damelaget.
Klubben er i sterk vekst og sportslig fremgang. Vi er strålende fornøyd med at Goran Kovacic i mai forlenget sin avtale for 3 nye år. Med seg i sitt trenerteamet rundt damelaget får han mye kompetanse gjennom Eirik Engelsen, Åse Kristoffersen og Aksel Eilertsen.
I tråd med vår filosofi vil disse også trene en eller flere andre aldersbestemte lag i klubben. Bruken av våre mest kompetente trenere på yngre lag samt kompetanseutvikling for våre nærmere 30 dedikerte trenere, er vår oppskrift for å rekruttere, beholde og heve det sportslige nivået ytterliggere.
Vi gleder oss til fortsettelsen

Solid sportslig sesong avsluttes med RM Nord-Norge på hjemmebane

Postet av Tromsø Håndballklubb den 9. Apr 2017

Vårt damelag vant 3. divisjon og spiller neste sesong i nasjonal 2. divisjon. Like suveren var J18 og er allerede regionsmestre. 21. - 23. spilles RM Nord-Norge for 14 og 16 år i Tromsøhallen med THK i alle klasser etter topplasseringer i sine regionale serier. Bilde av J16
Følg arrangementet på Facebook:
https://www.facebook.com/events/419550041740019/?a...
Samarbeidsavtale med Bravo HK og divisjonsoverføring

Postet av Tromsø Håndballklubb den 6. Apr 2017


Bravo HK og Tromsø HK er enige om en 3-årig samarbeidsavtale som vil styrke håndballen i Tromsø. I avtalen som omfatter senior og eldste juniorklassen ligger det mange samarbeidsområder.

Man er enige om at damesatsingen skal foregå i THK og NHF har onsdag godkjent at THK overtar Bravo sin plass i allnorsk 2. divisjon. THK har derved trukket seg fra kvalifiseringen de som vinner av 3. divisjon skulle delta i. Bravo skal i samme periode ha ansvaret for herresiden hvor de første helgen i mai på hjemmebane spiller om opprykk til 2. divisjon. Målsetningen i første omgang er å etablere tromsøhåndballen i 2. divisjon for herrer og damer, for deretter å sikte mot 1. divisjon.

Samarbeidet er tuftet på en erkjennelse om at samling av ressursene i en og samme klubb er nødvendig. Videre at klubbene skal samarbeide om treningsresssurser, spillerutvikling, utnyttelse av hallfasiliteter og arrangement. Bredden skal også ivaretas og er på mange måter fundamentet i dette, samtidig blir det veldig viktig å få frem lokale unge spillere som holder nasjonalt nivå.
VI ØNSKER VELKOMMEN TIL GUTTEHÅNDBALLENS DAG I VINTERFERIEN!

Postet av Tromsø Håndballklubb den 24. Feb 2017


Mandag 27. februar: gutter fra 7.-10. klasse

Tirsdag 28. februar: gutter fra 1.-6. klasse

Tromsø Håndballklubb inviterer disse dagene alle gutter i Tromsø som ønsker å prøve seg med håndball og som allerede spiller håndball til en flott håndballopplevelse i Tromsøhallen. Alle gutter på barne- og ungdomsskole ønskes velkommen!

Opplegget koster kr 100,- og inkluderer lunsj mellom to håndballøkter. Instruktører vil være klubbens to kroater Goran Kovacic og Domogoj Ferencina, samt Eirik Engelsen fra NHF og noen av de eldste guttene i Tromsø Håndballklubb

Påmelding snarest til Terje.Steffenakk@gmail.com (tlf. 99284453) med navn, fødselsdato og kontakttelefonnr.

Opplegget for 7.-10. klasse mandag og for 1.-6. klasse tirsdag varer fra kl 0900-1400.

Vi ønsker flere gutter inn i Tromsø Håndballklubb, og håper så mange som mulig er tøffe nok til å komme!!
Saksliste og årsberetning er klar.

Postet av Tromsø Håndballklubb den 18. Feb 2017

thklogo_fixed2.png


Saksliste og årsberetning med regnskap er lagt ut her.


Vi inviterer alle som har interesse i klubbens aktiviteter til å møte opp på årsmøtet den 22. februar klokken 1900 i Fylkesbygget på Strandveien (hovedinngangen).


Det ble sendt ut uriktig informasjon angående stemmerett på årsmøtet i e-post av 6. februar 2017. Det korrekte er:

I 2016 innførte THK «familiekontingent» som kontingentform. Innbetalt familiekontingent innebærer at følgende familierepresentanter automatisk har stemmerett:

  • spillerens/spillernes foreldre/foresatte
  • spillere over 15 år
Innkalling til årsmøte i Tromsø Håndballklubb.

Postet av Tromsø Håndballklubb den 2. Feb 2017


Innkalling til årsmøte i THK onsdag 22. februar kl 19-21

Styret i Tromsø håndballklubb inviterer alle medlemmer til årsmøte i klubben som avholdes onsdag 22. februar kl 19-21 i Fylkestingssalen.

Årsberetning og regnskap for 2016 vil bli lagt fram og det føres for tiden spennende diskusjoner om klubbens fremtid som vi trenger å ta sammen!

Saker til årsmøtet bes innmeldt til styret på styret@tromsohk.no innen 15.02.17.


Vennlig hilsen
THK-styret.

Ny spiller/trener

Postet av Tromsø Håndballklubb den 1. Feb 2017

Tromsø HK har i kveld blitt enige med Kroatiske Domagoj Ferencina om en overgang, som spiller og trener. Domagoj er 24 år og har flere år med erfaring fra toppserien i hjemlandet.
Vi jobber etter en langsiktig plan med å styrke trenersiden på våre ungdomslag, og signeringen er en del av denne planen. Som spiller vil han i første omgang og denne sesongen kunne bidra sammen med andre THK-gutter på Bravo sitt herrelag gjennom eksisterende partneravtale mellom klubbene. Med Domagoj og Goran er opprykk til all-norsk 2. divisjon realistisk for samarbeidslaget.
På bilde styrelder Roy, Domagoj og Goran.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standingPressemelding: Samarbeid på junior- og seniornivå mellom Tromsø Håndballklubb og Bravo Håndballklubb

Postet av Tromsø Håndballklubb den 14. Jan 2017

I lys av oppslag i Nordlys den 14. januar 2017 ønsker klubbene å presisere følgende: Klubbene har over tid ført samtaler med tanke på langsiktet samarbeid for å utvikle og etablere dame og herresiden på allnorsk nivå på junior og seniorsiden.

Like før jul førte prosessen til et møte mellom styrene i klubbene hvor man ble enige om at satsingen best gjøres gjennom en langsiktet delingsmodell, hvor en klubb satser herre og den andre dame.

Endelig avtale med vilkår for dette samarbeidet gjenstår å fremforhandle, herunder hvem tar herre og hvem tar dame.

Begge klubbene er imidlertid overbeviste om at vi nå får til dette som både håndballfolket og våre sponsorer i Tromsø har etterlyst.

Goran Kovacic er under kontrakt som trener i THK og klubben ønsker å forlenge arbeidsforholdet med han. Når nå muligheten for å hente Domagoj til Tromsø kom, måtte håndballmiljøet handle og satse.

I første omgang innebærer dette at spillere fullfører sesongen som Bravospiller hvilket naturlig er da THK denne sesongen ikke har herrelag.

I den forbindelse er det naturlig og en forutsetning at Goran gis en rolle. Her gjenstår også forhandlinger mellom klubbene og trenere.

Om Domagoj neste sesong vil spille for THK eller Bravo avgjøres når forhandlingene om samarbeid og delingsmodellen sluttføres.

Tromsø HK og Bravo HK er sterk i troen på at de grep som nå gjøres vil heve nivået på junior og seniorhåndballen i Tromsø, mens det gode arbeidet innen bredden i barne- og ungdomshåndballen skal videreføres.


Asgeir Kaldhol
Styreleder, Bravo HK

Roy Dragseth
Styreleder, Tromsø HK
Kjøp lodd i Nyttårsturneringas eget lotteri!

Postet av Tromsø Håndballklubb den 7. Jan 2017

Også i år har Nyttårsturneringa sitt eget lotteri med flotte premier. Førstepremien er i år en innrammet litografi av kunstneren Kari Rindahl Endresen, donert til Nyttårsturneringa av kunstneren og Krane Galleri.

Prisen pr lodd er 20 kr, lodd selges i Tromsøhallen og Tromsdalshallen. Løp og kjøp!

PREMIER LOTTERI NYTTÅRSTURNERINGA 2017.docx