Ny håndballsesong!!

Postet av Tromsø Håndballklubb den 25. Aug 2021

Endelig er ny håndballsesongen i gang, og vi håper å se mange gamle og nye spillere.
- Det er gøy å spille håndball, samstemmer Lisa Lindrupsen og Hermine Øverås, begge 13 år, og spillere på THK sitt jente-13 år lag.  
Sammen med lagvennene ønsker de velkommen til en ny håndballsesong, fylt med artige treninger, spennende kamper og gode venner.

De to tenåringene er med årene blitt passe drevne håndballspillere, Lisa har spilt håndball i fire år, Hermine i to. Men det har ikke alltid vært slik.
- Da jeg starta på håndball kunne jeg ikke noe særlig om sporten, og jeg kjente heller ikke de andre på laget, visste kun om et par av dem fra før. Men det tok ikke så lang tid før jeg ble kjent med de andre og fikk gode venner her, i tillegg til at jeg også har lært masse håndball, sier Hermine. 
Lisa nikker gjenkjennende. Hun forteller at noe av det beste med håndballen er treningene, da får hun bryne seg på øvelser, og ikke minst skjerpe på noen triks, som kan finte ut motstanderne.  
- Jeg liker at det er så variert og at vi får øvd på forskjellige ting,  og så synes jeg det er spesielt artig å øve på skudd mot mål.
- Ho er skikkelig god på å skyte, skyter ordentlig hardt, tilføyer Hermine.
Har dere noen forbilder i håndballen? 
- Jeg har Nora Mørk, uten tvil, svarer Lisa. 
- Jeg tror det må bli Camilla Herrem, sier Hermine. 
J13 har 24 spillere per nå og tre trenere. Det er foreldre til spillere på laget som trener jentene, og alle tre har trent laget siden jentene gikk i første klasse, forteller trener Charlotte Thorsteinsen.

I høst håper de å få delta på håndballturnering i Kiruna, og kanskje drar de enda lengre neste år, sørover i landet.
- Det kan være en gulrot for jentene å ha en turnering å se frem til der fremme, så jeg håper vi får det til. 
Og selv om dette laget har trent noen år, og jentene har tredd inn i ungdomsidretten, så får de fortsatt nye spillere som vil prøve ut om håndball kan være noe for dem. Noen av dem har drevet med annen  idrett tidligere, men ikke alle. 
- Det er aldri for seint å begynne med håndball, sier Charlotte. 
Har du lyst til å begynne å spille håndball, kan du møte opp på treningene til aldersgruppen du tilhører og prøve en trening eller to.

Her er oversikt over alle lagene våre, fra barnehåndball og opp til senior ➡️ https://www.tromsohk.no/teams/default 
Les mer om Tromsø håndballklubb ⤵

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.