Husk påmeldingsfristen til nyttårsturneringa!

Postet av Tromsø Håndballklubb den 17. Nov 2022

Tromsø håndballklubb har igjen gleden av å kunne invitere til håndballfest i Tromsø. Den tradisjonelle Nyttårsturneringa i håndball avholdes i Tromsøhallen, Fløyahallen, Tromsdalshallen, og i hallen på Tromstun skole.

Klasser: mini, mix, G10-G11-G12-G14-G16-G18-J10-J11-J12-J13-J14-J16-TH
Alle lag er garantert minst 4 kamper. Kampene spilles etter NHFs lov- og kampreglement. Turneringsreglement ligger ute i Profixio.

Påmeldingsavgift pr lag: 700 kr mini/mix/TH, 1000 kr G/J10-11, 2000 kr for G/J12 og eldre

Overnatting: Overnatting på skoler kan bestilles som tjeneste i Profixio for 250,- pr person for hele helgen. Lag/klubber vil bli plassert på skoler fortløpende etter bestillingsfristen.

Transport: Nyttårsturneringa setter opp buss mellom spillestedene og enkelte skoler. Transport bestilles som tjeneste i Profixio, og koster 100 kr pr person. Lag som bestiller transport vil bli prioritert på skoler i nærheten av våre busstopp. Vi gjør oppmerksom på at Troms Fylkestrafikk har gunstige priser for barn/grupper i offentlig transport i Tromsø (enkeltbillett/24t billett), samt at lag/klubber som kommer med egen transport tar høyde for enkelte stengte veier på lørdagen knyttet til Mørketidsløpet.

Premiering: Deltakermedaljer til alle i klassene mini og J/G 10 og 11. Premiering for 1., 2. og 3. plass i alle øvrige klasser. Bestemannspremie i hver av disse klassene.

Det vil bli delt ut FairPlay-pris til en klubb som utmerker seg i begeistring, innsatsvilje, respekt og Fair Play.

Påmeldingsfrist: 20. november 2022

Frist for tjenester: 1. desember 2022

Link til påmelding: https://www.profixio.com/app/nyttarsturneringa-2023

Servering: Kafeer med godt utvalg i alle hallene.

Underholdning: Vi legger opp til turneringsdisko

Dommer: Vi trenger flere dommere, tips gjerne nære og fjerne. Påmelding via https://www.profixio.com/app/nyttarsturneringa-2023/referee

Kontaktinfo: nyttaarsturneringa@tromsohk.no

Mvh Turneringsledelse/styret Tromsø håndballklubb


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.