Ny håndballsesong på vei!

Postet av Tromsø Håndballklubb den 31. Jul 2016Nå er ventetiden snart over, og vi gleder oss over at det snart er tid for ny håndballsesong! Planleggingen av sesongen 2016/2017 er i full gang, og vi ber nye og tidligere medlemmer om å følge med på våre facebooksider og hjemmeside for oppdatering på treningstider og annen viktig info frem mot oppstart.
Vi ber allerede om at dere holder av søndag 4. september til årets kick-off i Tromsøhallen. Mer informasjon kommer etterhvert. Dette har tidligere vist seg som et samlende og flott arrangement for spillere, støttespillere, foreldre og andre. Det er også en fin anledning for eventuelle nye spillere å prøve seg og bli kjent med klubben!
Er du ny i Tromsø, og du vil spille håndball eller bidra på annet vis er du hjertelig velkommen til oss. Vi setter alltid pris på nye ressurser til THK, enten du vil spille håndball, har trenererfaring, dommererfaring, eller kunne tenke deg å bidra inn i klubben på annet vis - ta nærmere kontakt på post@tromsohk.no! Vi har treningsgrupper i alle aldersgrupper både på gutte- og jentesiden samt damelag.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.