Kick-off søndag 4. september i Tromsøhallen

Postet av Tromsø Håndballklubb den 16. Aug 2016

Timeplan Kick-Off THK 4 september 2016.pdf

Nå er vi snart klar med ny sesong, og vi starter i år som i fjor med en Kick-off så vi kommer helt i gang! I løpet av dagen skal alle treningsgrupper ha ei treningsøkt og alle treningsgrupper skal ha et foreldremøte med et styremedlem tilstede med generell info. Også i år tar vi oss ei felles aerobic treningsøkt fra 14-14.45 og da oppfordrer vi alle til å delta, store og små, barn, foreldre, trenere og andre voksne. Vi må ta nytt klubb-bilde og oppfordrer ALLE til å ha på seg røde klær.

Torshov sport vil være der med litt aktuelt håndballutstyr. Om det er noe som mangler, kan man kan legge inn bestilling der.

Vi kommer til å ha kafé så det er ingen grunn til å ta med matpakke.

Denne Kick-offen har vist seg å være en flott start på sesongen hvor alle får møtt hverandre igjen og vi får ny positiv energi til den kommende sesongen.

Dagen er også en sårt tiltrengt samlingsdag for hele THK-familien, og vi vil gjøre dagen til en samlende og inkluderende dag for alle medlemmer og familie.
Vi ønsker også nye barn og voksne velkommen denne dagen til å prøve ei trening om de har lyst.
Vi håper alle sammen rydder vekk alt annet denne dagen og stiller til en dag i Tromsøhallen med idrettsglede, sportslig utvikling og godt samhold i fokus.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.