Nyttårsturneringa - utsatt påmeldingsfrist til 24. november

Postet av Tromsø Håndballklubb den 23. Nov 2018

Reglene for påmelding har dessverre vært litt mangelfulle så her kommer en presisering. Det er likevel viktig at dere tar kontakt om dere ønsker at vi skal vurdere dispensasjon for reglene. NB! På grunn av dette er også fristen for påmelding utsatt til lørdag kl 23.00. 

Påmelding: Frist for både påmelding til turneringen og bestilling av tjenester er satt til 24. november 2018.

Alle spillere må være spilleberettiget for den klubben det deltas for iht. Norges Håndballforbund. Sammensatte lag må være påmeldt som sammensatt lag i regionserien i inneværende sesong. Dersom laget har spillere med dispensasjon i ordinært seriespill vil dette godtas dersom dokumentasjon på dette fremlegges ved påmelding. En spiller kan ikke spille på to lag i samme årsklasse, men kan spille på to lag for samme klubb i ulik aldersklasse. Det kan i særlige tilfeller etter søknad innvilges dispensasjon i forhold til ovennevnte regler om spillerberettigelse. Det samme gjelder om spillerstallen skulle endre seg underveis under turneringen. 

Gyldig påmelding foreligger når påmeldingsavgift er betalt. Både påmeldingsavgift og deltagerkort må være betalt før første kamp.

Deltagende lag skal før turneringen starter gi arrangøren en skriftlig fortegnelse over sine deltagere (spillere og ledere) i Profixio. Det er ingen begrensninger i antall spillere pr lag. 

Det skal ved påmeldingen oppgis navn, telefonnummer og e-postadresse på minst en kontaktperson for laget. Ved overnatting på skole kan laget ledsages av inntil to voksne som må bestille deltagerkort på linje med spillere.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.